Oborožena migranta sredi Ljubljane izvedla drzni rop?

Včeraj, v soboto, se je po poročanju portala Nova24TV,  v samem centru Ljubljane zgodil predrzni rop, ki sta ga izvedla dva maroška migranta.

Policisti so bili zgodaj zjutraj obveščeni o ropu v centru Ljubljane. Dva osumljenca sta zagrozila oškodovancu, od njega zahtevala denar in ga porinila na tla. Odtujila sta mu vrečko s hrano, ki jo je imel pri sebi, in peš pobegnila. Oškodovanec pri tem ni bil poškodovan. Na podlagi danega opisa je bil eden izmed osumljencev prijet takoj po dejanju in mu je bila za čas zbiranja obvestil odvzeta prostost.

Očividec je za Slovenske novice povedal, da sta dva moška oropala prodajalca, ki na Čopovi ulici prodaja suho cvetje, pri tem naj bi bil eden izmed storilcev oborožen. Prodajalcu, ki na Čopovi prodaja suho cvetje, je menda nastavil pištolo na glavo in ga prijel za vrat. Potem sta roparja moškega potisnila in vrgla po tleh. S pištolo naj bi grozila tudi ljudem, ki so rop opazovali. Prodajalcu sta ukradla nekaj stvari in hrano ter zbežala, so potrdili na policiji.

Primer so obravnavali policisti s Trdinove ulice, kradljivca so pridržali. Na PU Ljubljana so potrdili, da je šlo za 35-letnega Maročana. Drugega storilca še iščejo. Oškodovanec pri tatvini ni bil poškodovan.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

1 komentar

Čunga Lunga 29. 10. 2023 - 12:50
Nehajte razglašati,da sta okradla slovenskega državljani,ki si je s tem služil kruh. Levičarji vas bodo značili za fašiste,nacionaliste,janšiste,... Dva črnuha sta denar vzela samo zato,da ga kdo ne ukrade.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več