Odlazek v totalno vojno z vlado preko medijev, samo da zmaga Golob?

medijski tajkun Martin Odlazek

Martin Odlazek, sporni smetarsko-medijski tajkun, gre prek svojih medijev pri vojni z aktualno Janševo vlado na vse ali nič, ker nima več česa izgubiti.

Odlazek v totalno vojno z vlado preko medijev?

Odlazkov medijski imperij se trese. Z vsemi topovi zato udarja po Janševi vladi. Kajti če ne zmaga Golob je z njim konec? S prikritim finančnim zalivanjem Odlazkovih medijev in zaradi padca naklad tiskanih medijev se je Odlazek namreč dokončno izčrpal, prihodnja zakonodaja s področja varstva okolja pa ogroža tudi njegovo “smetarsko industrijo”. Zato Odlazek ne samo želi zamenjavo vlade, ne, to je zanj preprosto eksistenčna nuja, pri čemer računa, da bi mu nova leva vlada omogočila poslovno preživetje. Piše portal Požareport.

“ČE ZMAGAJO GOLOB IN KUL, SI TAKOJ OBETA DO 10 MILIJONOV EVROV.”

Danes so ti Odlazkovi mediji zgolj politična propaganda z najbrutalnejšimi tabloidnimi prijemi. Dela se, povsem zavestno in načrtno, na lažnih novicah, direktnih lažeh brez milosti (kjer danes absolutno prednjačijo nedavno nazaj tudi formalno aneksirani portal Necenzurirano, revija Reporter in tabloid Svet24), To v bistvu niso niti več mediji, ampak zavestni pljuvalniki negativnih novic proti vladi. A tudi njim bo kmalu zmanjkalo denarja. Ljudje niso več tako zavedeni.

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi