Odlazku se lahko smeji. Smetarsko-radijski tajkun prihaja po plačilo?

Martin Odlazek, slika Demokracija

Martin Odlazek je strankam tranzicijske levice med vlado Janeza Janše dobesedno poklonil svoje medije, za blatenje Janeza Janše, sedaj prihaja po plačilo?

Odlazek, smetarsko-radijski tajkun, je strankam tranzicijske levice med vlado Janeza Janše dobesedno posodil svoje medije, kar namerava tudi bogato unovčiti) in se hkrati – Odlazek – sam uvršča med tiste, ki naj bi z Golobovo vlado tudi največ pridobili. Posle, denar in uspešne zaključke sodnih, davčnih in policijskih postopkov! A vložki tudi, kosila nikjer, ne samo v Hollywoodu, niso zastonj, natakar vedno prinese račun, in začelo se je reševanje vojaka Odlazka, da se bo še bolj utrdil v reševanju svojih finančnih problemov, katerih na področju radia ne manjka.

Ni pa Odlazek le radijski, ampak tudi smetarski tajkun. Čeprav, ko poslušamo spored njegovih radiev, bi lahko rekli, da je to eno in isto. No Odlazek naj bi zaradi svojih smetarskih interesov, še v času vlade Janeza Janše, ves čas napadal t.i. Vizjakov zakon o varstvu okolja. Ustavno sodišče pa bo zakon sedaj obravnavalo absolutno predbnostno, kar se lahko zgodi le z dobrimi vezami in poznanstvi?

 In pobuda za presojo ustavnosti, ki jo je podjetje Interseroh vložilo šele 1. aprila letos, cilja točno na tiste člene zakona, ki Odlazku onemogočajo nadaljnje mešetarjenje na področju odpadne embalaže! Ekspresno hitro se bo to naredilo, saj je pobuda uvrščena že na 2. točko dnevnega reda, kar za poznavalce dela in ustroja US, lahko pomeni samo vsebinsko odločanje, torej skorajšnjo odločbo, piše Požareport.

Očitno je v svobodi lepo biti Odlazek.

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?