Osvežitev spomina! Danes se temu videu Roberta Goloba smeji vsa Slovenija

Robert Golob, zajem slike

Podpora vladi Roberta Goloba še naprej vztrajno pada. Krepi se stranka SDS. Predsednik vlade pa izgublja priljubljenost tudi osebno, saj ga ne najdemo niti med prvih 10 najbolj priljubljenih voditeljev.

Delo premierja Goloba in njegove ministrske ekipe podpira najmanj volivcev doslej, kažejo javnomnenjske raziskave, ki jih za več medijev izvaja inštitut Mediana.  Številke pa so za vlado prava katastrofa. Anti Janša koncept, ki ga še vedno žvečijo v Gibanju Svoboda pa preživet.

Podpora vladi se je začela krhati v začetku leta. Po kratkem dvigu podpore, ki je sledil avgustovskim poplavam, ko je vlada dokaj hitro reagirala in obljubljala prizadetim vse mogoče je dobra dva meseca po kriznem dogodku in več političnih pretresih drugače. Podpora vladi pada iz meseca v mesec. Danes imata obe opozicijski stranki SDS in NSi, večjo podporo, kot vse tri vladne stranke poleg.. Delo vlade pozitivno ocenjuje le še 22 odstotkov vprašanih v anketah Mediane, kar je najmanj doslej za Golobovo vlado. 

Golob je obljubljal v predvolilni kampanji in ob veliki zmagi na volitvah obljubljal vse mogoče. A ta izjava, pa je tista, zaradi katere se danes Golobu smeji vsa Slovenija.

Povezane objave

Danes praznujejo “smolčki”! Ljudje, ki imajo “pravi” rojstni dan, le na vsake štiri leta.

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

2 komentarja

radames 22. 11. 2023 - 12:30
Verjamete, da so mu operirali kilo? Jaz ne! Niso! Izmika se odgovornosti in se je skril. Zdaj podaljšuje "bolniško".
Pepe Vasjebe 22. 11. 2023 - 17:12
Seveda bodo SLOVENIJO pripeljali med najboljše na svetu, če: - bi jim res pustili da vladajo 8 let - bi pojem najboljše, interpretirali kot najbolj zavožene.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več