nagrade

Koncert: 10 LET ANSAMBLA UPANJE z gosti

Ansambel Upanje praznuje 10 let skupnega glasbenega ustvarjanja, ki jih je povezalo kot drugo družino. Skozi ta desetletni glasbeni pohod so nabrali obilo izkušenj, prejeli več festivalskih nagrad, posneli več kot 15 pesmi in izdali 8 videospotov. Njihova glasbena pot je zaznamovana s številnimi koncerti, veselicami, in odprtimi prireditvami. Praznovanje 10. obletnice ansambla je bilo vrhunec dosedanjega ustvarjanja, kjer so obiskovalce navdušili s številnimi glasbenimi gosti. Ansambel Upanje obljublja še več novih pesmi in videospotov v prihodnosti, zato jih velja še naprej spremljati na njihovi glasbeni poti.

Preberi več

Ansambel Nemir vas vabi na Trško goro (VIDEO)

Ansambel Nemir je nedavno raziskoval čarobno Trško Goro, znano po svojih vinogradih in zidanicah, ki se dvigajo 428 metrov nad morjem v dolenjski regiji. Med snemanjem videospota za svojo pesem “Gremo na Trško goro” so se člani ansambla poglobili v to čudovito okolje, ki je hkrati tudi del slovenske glasbene dediščine, in v videospotu oživili duha Lojzeta Slaka, občuteno prisotnost Matije Slaka ter njihovega izjemnega dediščine v glasbi.

Preberi več

Mednarodni fotografski natečaj DRAVA

Mednarodni fotografski natečaj DRAVA/čarobna reka je namenjen vsem, ki ustvarjajo in prikazujejo vso pestrost fotografskega izražanja, ki jo zajema področje slovenskega vodotoka reke Drave. Splošna pravila sodelovanja. Na natečaju lahko sodelujejo tako ljubiteljski kot poklicni…

Preberi več