Pirkovič v Utripu razgalil vso bedo golobove politike! #video

slika: twitter

“Depolitizacija” medijev, podiranje ograje na južni meji, zadnja presoja Ustavnega sodišča – vse to in še kaj je tako opevana Svoboda po slovensko. In kako si Svoboda predstavlja umikanje politike iz RTV?

Kot bi se vrnili v čas socializma, ali leta 1945. Zmagali so komunisti in prinesli svobodo. Kmalu pride ukaz od zgoraj, da je potrebno uničiti vse, podrediti komunizmu vse, vzeti vse v svoje roke. In delovalo je, 45 let. In potem pride leta 2022 in zgodba se ponovi v drugačni bolj moderni obliki. Podrediti je potrebno VSE?

Kako že pravijo tisti v Svobodi? “Politika nima kaj iskati v medijih,” obenem pa imamo cel kup “neodvisnih” novinarjev, ki so se – sploh v zadnjem času – podali v politiko. Eden izmed “tistih par” novinarjev javne RTVS je včeraj ponovno mnogim dvignil pulz, seveda z Utripom. To je ena tistih oddaj, v kateri se celo pričakuje, da avtor doda vsaj pridih svojega pogleda – a le če ta avtor ni eden “tistih par” drugače mislečih, ki so v javni medijski hiši dobesedno ogrožena in praktično že izumrla vrsta. 

In na RTV so včeraj molili, da se Utrip, ki ga je pripravil Igor Pirkovič, vidi čim manj ljudi. Napovedi niso napovedali na Dnevniku, tudi drugače ga niso oglaševali. Resnica boli?

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi