Po včerajšnjem sramotnam porazu sredi Maribora, Jakirović ne razmišlja o odstopu!

Presenetljivo in sramotno so bili zapisi na družbenih omrežjih, medtem, ko je Maribor izpadel že na prvi stopnički Evropskega nogometa proti polprofesionalnemu klubu iz Severne Irske.

Jakirovič ne razmišlja o odstopu

Je to že znak za preplah, ali pa je to le en slab dan vijoličastih? Vijoličasti so bili veliki favoriti na prvi tekmi v sezoni, a te vloge niso upravičili. Bili so podjetnejši, toda premalo konkretni in agresivni. Podprvaki Severne Irske so se disciplinirano branili, igrali so čvrst nogomet in dosegli največji uspeh v zgodovini kluba, v Evropi so napredovali prvič po 17 letih (takrat v pokalu Intertoto), v predkrogu kvalifikacij za evropsko ligo so pred enim tednom s težavo, z golom v zadnji minuti, premagali predstavnika San Marina. Da gre za nižje rangirano ekipo, smo lahko videli med polčasom, ko se je z rezervisti ogreval kar trenerjev sin.

A ob sramotni predstavi Sergej Jakirović še ne razmišlja odstopu? “Zakaj pa? Tukaj sem, da svoje delo opravljam pošteno. Temu delu sem povsem predan. Na treningih se dela zelo dobro in kvalitetno, žal pa nam vse skupaj ne uspe pokazati še na tekmah. Z Oliverjem Bogatinovim še nisem govoril, bo še čas za to, če mislite, da razmišlja drugače kot jaz, morate vprašati njega, ne mene,” je odvrnil trener Maribora.

Kaj si o tem mislijo navijači? Zbrali smo nekaj zanimivih misli:

DK


Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Pozor! Prihajajo nevihte z nalivi, sodra, veter in sneg. (grafika padavin)

2 komentarja

dk 28. 08. 2020 - 12:47
Milanič po Milaniču. Žal se saga z nesposobnimi trenerji pri nkmariboru nadaljuje, Bogatinov pa stopa po Zahovičevih stopinjah. Po Krunoslavu Jurčiću ni bilo več sposobnega trenerja.
Dodaj komentar