Podpora vladi strmoglavila. Golob pa pravi, da šepa le komunikacija?

Robert Golob, slika: zajem videa

Golobova vlada ne izpolnjuje več svojih nalog, oziroma se je enostavno izgubila. Stavkajo praktično že vsi, od zdravnikov, tožilcev sodnikov, delavci v upravnih enotah, danes pa tudi uslužbenci na številki 112 in tako dalje.

Učinkovitost Golobove vlade se izraža tudi v (ne)priljubljenosti. Javnomnenjska anketa, ki jo je minuli teden izvajala agencija Ninamedia, kaže, da delo vlade kot uspešno ocenjuje samo še četrtina javnega mnenja, kar 70 odstotkov prebivalcev Slovenije pa meni, da je vlada neuspešna. Namero, da bi na volitvah glasovali za Gibanje Svoboda, je izrazilo samo 10,7 odstotka anketirancev, volilna preferenca Socialnih demokratov pa znaša le 3,9 odstotka.

Golob je minuli torek sklical sestanek s tremi ministrstvi, ki naj bi bila zanj do konca mandata kakor “ključna”, to so ministrstvo za finance, ministrstvo za zdravje ter ministrstvo za okolje, podnebje in energijo. Na tem sestanku pa modro ugotovil, kot piše portal Požareport, da “komunikacija šepa”, zato morajo po novem vsi ključni vladni deležniki dajati predloge, ki jih bodo potem “vsaka dva tedna skomunicirali”. 

Na koncu je Golob pribil še en “pametno”, da morajo biti ministri oziroma ministrice aktivni tudi na družbenih omrežjih, četudi si tega morda sami ne želijo. In ob tem se je oglasila še njegova ljubica Tina Gaber, ki nima z vlado samo in delom v njej nobene veze, češ, njej ni jasno, zakaj ministri ne bi želeli biti aktivni na teh omrežjih. 

In s tem misli Golob popraviti javno mnenje med ljudmi?

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

7 komentarjev

Exlevak 19. 02. 2024 - 8:34
Gholobu stavka"vse živo",upajmo ,da se zbudi vsaj takrat,ko mu začnejo stavkati turistične agencije....
Pepe Vasjebe 19. 02. 2024 - 16:39
To državo bo tako sfuku, da je noben desničar več ne bo skup spravil.
Dado 20. 02. 2024 - 8:32
Kdaj pa je katerikoli desničar kaj SKUP spravil?!?
Pepe Vasjebe 20. 02. 2024 - 16:26
Samo in edino desničarji so kaj SKUP spravili. Levićarji znate samo deliti, zapravljati, trositi, prepovedovati, uničevati in ja predvsem se pa znate lagati. Pravzaprav po resnici goviriti sploh ne znate. Kaj skup spraviti pa tudi ne. AMEN
Dado 21. 02. 2024 - 6:08
Hmm.. midva očitno živiva v nekih paralelnih vesoljih.. Ker jaz sem prvič v (ne tako krstkem) življenju okusil vse to kar opisuješ v obdobju od marca 2020 do aprila 2022. Točno to kar si pisal. In edino takrat. Ne samim sebi lagat, no...
Pepe Vasjebe 21. 02. 2024 - 16:47
S čutili te pa Bog ni ravno obdaroval. Žali Bog!
Dado 21. 02. 2024 - 16:50
Kateri bog? Alah? Jahve? Buda? Barpa papa? Baltazar?
Dodaj komentar