Podrobnosti napada na 20-letnico sredi Maribora!

V mestnem parku je hudo poškodovana v mlaki krvi obležala 20-letnica. Za njeno življenje se borijo v Univerzitetnem kliničnem centru. 

20-letnico naj bi mladenič poškodoval  do neprepoznavnosti

Z zbiranjem obvestil je bilo do sedaj ugotovljeno, da je 22-letni osumljenec, po vsej verjetnosti zaradi medsebojnih nesoglasij, z ostrim predmetom poškodoval 20-letno oškodovanko in ji na ta način povzročil telesne poškodbe, ki so opredeljene kot posebno hude. Oškodovanki je bila na kraju s strani policistov nudena prva pomoč, nato je bila s strani reševalcev odpeljana v UKC Maribor, so sporočili s PU Maribor.

Preiskovalci sumijo, da se je z dvajsetletnico hudo sprl 22-letni Luka G. in jo napadel s sekiro in nožem. Nad mladenko naj bi se bil strahovito izživljal: odrezal ji je palec, jo do neprepoznavnosti iznakazil po obrazu, porezal po ušesu in nekajkrat zabodel v predel trebuha. 

Kot poroča spletni Večer, naj bi storilec žrtev, zalezoval že od julija letos. To noč je nesrečna 20-letnica na obisku pri prijatelju na Koroški cesti. Domnevni storilec kaznivega dejanja, 22-letni Luka G. ji je napisal sporočilo, da ima neka pisma zanjo. Dobila naj bi se v bližini njenega doma ob parku, neposredno ob stavni Mestne občine Maribor in se najbrž sprla, zato, ker ga je dekle vztrajno zavračalo.  Je pa zalo očitno, Luka na sestanek z dekletom prišel pripravljen, željo po maščevanju, če ne bo hotela biti z njim. S seboj je namreč prinesel tako nož, kot sekiro.

Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

2 komentarja

Nata 4. 09. 2022 - 12:39
Dekle trapasto? Pisma? Pa naj jih ima , cepec. Vsaj prijatelje bi prosila , da gredo z njo. Sedaj bodo pa kar z noži in sekirami hodili okoli?
zdrava.pamet 5. 09. 2022 - 2:29
Ni se samo izzživljal, ampak jo je mučil!
Dodaj komentar