Poglejte, kaj je Eva Igrl sporočila svojemu Davorju

poslanka DZ RS, Eva Irgl

Eva Irgl velja za eno najlepših poslank v Državnem zboru. Poslanka SDS že od nekdaj zagovarja vrednote, ki bi jih moral vsak Slovenec in tesno stoji za svojimi stališči.

Eva Irgl svojemu Davoru poslala srček

Eva Irgl prihaja iz Vipave in kot Vipavka je na to zelo ponosna. Velja za eno najlepših poslank v Državnem zboru. Nekdanja miss, Janja Sluga, ji baje ne seže niti do kolen. Tudi v razpravah ne. Je pa Eva Irgl navezana na svojo družino in še posebej na pevca Davorja Božiča, s katerim sta par že nekaj let.

V zadnjem obdobju njen Instagram krasijo predvsem njeni portreti in kuža Amor, ki ji prinaša radost v življenje. 44-letni Evi pa bije srce tudi za Davorja, s katerim sta več kot le prijatelja, pišejo Slovenske novice.

To pa Eva Irgl sporoča svojemu Davorju:

Evi želimo še veliko ljubezni!

P.M.

Povezane objave

Jenull poskrbel za razburjenje! Jelinčič: “Kaj pajac Jenull pravzaprav predstavlja na Tarči?”

1. marec – Dan Civilne Zaščite

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več