Poglejte kako levi mediji ščitijo Golobovo Svobodo! To so vam zamolčali!

slika, fotomontaža

V Gibanju svoboda le niso tako srečna družina, kot, kažejo to navzven. Vse večji razkorak nastaja pri glasovanjih in pri mišljenju nekaterih, tudi zaradi Ukrajine.

Z glasovanjem proti Deklaraciji o spominu na množičen poboj z lakoto – genocid v Ukrajini so včeraj presenetili trije poslanci Svobode  Miroslav Gregorič, Martin Premk in Monika Pekoša. Premk vodi pomembne odbor za obrambo. Vrsta poslancev Svobode pa se je dodatno še izognila glasovanju, ki obsoja zločine iz časov socialistične Sovjetske zveze. Med njimi tudi pomembni poslanci kot sta predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in Mojca Pašek Šetinc. Piše, Spletni časopis.

So se pa z željo po neresnici spet “izkazali” levi mediji, naklonjeni Golobovi falangi in so dejstvo, kdo vse je glasoval proti deklaraciji, enostavno zamolčali. 

Portal 24 ur, pa je zamolčal vse skupaj, tudi to, kako  so glasovali poslanci stranke Levica.Tu je dokaz o glasovanaju:

Sedaj vemo, kateri mediji so zlizani z Golobovo svobodo?

Povezane objave

NEPRESLIŠANO! V tednu dni spet smrti zaradi covida. Previdno!

Pozor zjutraj bo še naprej izredno mrzlo. Temperature tudi 12 stopinj pod ničlo.

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

2 komentarja

Darinka 24. 05. 2023 - 4:14
Hvala vam Štajerci, za transparentno poročanje o vsem kar se dogaja pri nas. Veliko sreče še naprej !!!
BOBUBOB 24. 05. 2023 - 5:01
Levi Goloba, samozvani desni pa Janšo. Kdo pa pred obojimi ščiti plebs, ki je navajen živeti od lastnega dela, ima še nekaj zdrave pameti in se mu priključevanje na vip napeljavo gnusi?
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več