Poglejte si neumnosti Matjaža Nemca zbranih v minuti in pol!

Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Socialni demokrati si očitno drugače predstavljajo demokracijo, ko so na oblasti, kot takrat, ko to niso. In to jih očitno zelo razžira. Takšno pa je bilo hrumenje poslanca Matjaža Nemca.

Neumnosti Matjaža Nemca v minuti in pol

Matjaž Nemec je v svojih nebulozah, ki jih kvasi v parlamentu v bistvu nedorasel vlogi, ki jo v parlamentu ima. Torej biti poslanec. Očitno njegova komunistična vzgoja, da je potrebno biti večna na oblasti, se ne obnese. Zato je v svoji izjavi, kjer je primerjal Gadafijev in Mubrakov režim z režimom Janeza Janše, ne samo sramota za poslanca, ampak popolno nepoznavanje zgodovine in dejstev, ki jih Nemec navaja v svojih nebulozah. Bo treba še malo v šolo. Ali pa še malo študirati.

Nemec v svojih neumnostih nadalje govori, da Slovenci zavračamo jude, ne maramo muslimanov, smo alergični na drugo barvo, zavračamo homoseksualnost, omejujemo svobodo medijev in tako dalje. Seveda je Matjaž pripisoval, da se te stvari dogajajo pod to vlado. Seveda pa je vrli “strokovnjak” za študiranje, zašel iz svoje poti in je s svojimi zdrahami v parlamentu prikazal, kaj je v bistvu delal “njegov” komunistični režim. In ko smo že pri judih. Kdo je judovski družini Moskovič vzel (ukradel) vilo na Levstikovi ulici 15? 

 In Nemec v vsem, kar dela ta vlada vidi afere, verjetno še ponoči ne more spati, ker ga tako, kot njegovo “šefico” vsak dan preganjajo skrbi, ker mu je tako hudo za vse Slovence?  Najbolj butasta izjava pa pride na koncu posnetka, ko Matjaž Nemec pravi, da se morajo policisti izločiti iz politike, direktorju policije Olaju očita, da je politično opredeljen s stranko SDS. No to pa je neumnost brez primere, ki si jo je privoščil poslanec. Ravno dva šefa policijska sindikata sta politično še kako opredeljena. Rok cvetko z Šarčevo in Kristjan Mlekuž z rdečo politično agendo. Ja gospod Nemec, predsednik sindikata policistov Slovenije je VAŠ človek. 

Sicer pa, če imate dober želodec si poglejte Nemčevo kvašenje neumnosti v minuti in pol, na spodnjem posnetku:

P.M.

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

2 komentarja

Dada 29. 10. 2021 - 4:47
ZA JANŠO PA NIMATE DOVOLJ PROSTORA, DA BI OBJAVILI VSAJ POL NEUMNOSTI, BLAMAŽ, KAJ ŠELE, DA BI OBJAVILI POLITIČNE FIASKE, HA,HA,HA
xpanPeter 29. 10. 2021 - 7:07
Kako je sploh uspel maturirat pri 27 letih? Verjetno se jim je že smilil, pa so ga spustili skozi.
Dodaj komentar