Poglejte si ta “špica” nabor kandidatov za poslance, pri Levici

Luka Mesec, Levica, slika družbena omrežja

Levica je danes v Mariboru predstavila kandidate za prihajajoče državnozborske volitve. Zakaj so za mesto izbrali prav Maribor, ni znano. Očitno so po izstopu Franca Trčka iz Levice začutili, da v Mariboru nimajo zadostne podpore.

Pri Levici nič pametnega?

In kaj ponuja Levica? Nič kaj udarnega, razen vse dosedanje poslance, ki udrihajo po vladi, z izjemo Violete Tomič, ki bo zavetje verjetno poiskala v drugi poslanski skupini. Sicer pa preseneča ime Aleša Guliča, nekdanjega poslanca LDS v mandatu 2004-2008, to je bil tisti poslanec, ki je vedno hodil v parlament z dolgimi, sivimi in mastnimi lasmi, zatem je tu Svetlana Slapšak, antropologinja in znana “pljuvalka” proti vladi, zatem je tu će  Metka Mencin Čeplak, kritična psihologinja in Milan Jakopovič. Ostalo ni ravno omembe vredno.

Aleš Gulič, nekdanji poslanec LDS, slika tvitter

Za cilj so si pri Levici zadali,  da skupaj z Golobom in preostankom kula zrušijo Janševo oblast in premagajo desnico na volitvah. To sicer počenjajo že dve leti, odkar vlado vodi Janez Janša. Po slišanem, je Levici mar le to, da zrušijo trenutno vlado. Ostalo pa… 

Povezane objave

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

Nesramna Asta Vrečko, desnico obtožila laži. A dokazi govorijo drugače?