Poglejte si to dvoličnost Bandellija. Ko je on gradil, ga ni brigalo za čisto pitno vodo.

Bandelli in druščina

Kako dvolični so nekateri poslanci. Še posebej tisti, ki sedaj odkrito in na glas navijajo za čisto pitno vodo, pred leti pa jih za to ni prav nič skrbelo, ko še niso bili poslanci.

To pa je dvoličnost poslanca Bandellija

Poglejmo si primer Marka Bandelija, poslanca SAB. Leta 2011  skrbelo za čisto pitno vodo, za čiste reke, čiste potoke, za živali v njih, kot tega poslanca skrbi danes, ko ima objekte dograjene ob reki Vipavi in potoku Gacke. Leta 2011 je gradil svoj trgovski objekt čisto ob reki Vipavi, komaj 53 m je bil objekt oddaljen od nje, parkirišče pa še manj, le 12m od struge reke Vipave. In prav on se sedaj bori za čisto pitno vodo in za njeno ogrožanje. 

To pa še ni vse. Bandelli, kot glasni “okoljevarstvenik” naj bi nekaj metrov (55 m) od potoka Gacke zgradil ne boste verjeli veliko betonarno BANDELLI, ki proizvaja beton tudi za Italijanski trg. Za izdelavo betona, se uporablja čista pitna voda bodisi iz lokalnega omrežja, bodisi iz lokalnih rek ali potokov.


Res neverjetno, danes je poslanec Bandelli (SAB) proti pozidavi območji ob rekah in potokih. Torej je potrebno  drugim podjetnikom preprečiti razvoj? To je tista dvoličnost KUL opozicije. Dvoličnost se pozna tudi v Bandelijevem pisanju in natolcevanju po družbenih omrežjih. Mi pa bi zelo radi videli tisto veliko “gužvo” in dooolgo vrsto, o kateri pravi Bandelli. Slike te dolge vrste očitno poslanec ni posnel?

Pri Bandeliju gre nekako tako: “Jaz sem lahko gradil, ti pa ne moreš, jaz imam moč, ti pa je nimaš!” Do naslednjih volitev Bandelli!

P.M.

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?