Poglejte si to nedostojno dejanje lendavskega podžupana.

sika, facebook

Tokratno sramotno dejanje župana prihaja iz Lendave. Po tem, ko je vajeti občine prevzel podžupan Ivan Koncut, ker je bil župan Janez Magyar izvoljen za poslanca, gre očitno v občini spet malce po domače.

Podžupan, ki je trenutno opravlja funkcijo župana Lendave, je včeraj gostil kar predsedniško kandidatko Natašo Pirc Musar in njenega soproga Aleša MusarjaIvan Koncut se bo sicer kot kandidat stranke SD za župansko mesto potegoval na prihajajočih volitvah. Obisk so promovirali na FB strani občine, kar pomeni zlorabo komunikacijskih kanalov občine. Seveda je obenem tudi možno, da gre za zlorabo občinskih sredstev. Vsi se še spomnimo lanskoletnega medijskega kravala z Aleksandro Pivec. Se bo pri Pirc Musarjevi zgodba ponovila? Po informacijah lokalnih virov so nad objavo na FB strani občine zgroženi  tudi mnogi občani.

Podžupan, ki ima začasno vlogo župana si je privoščil hud spodrsljaj. V goste pa povabil kar Natašo Pirc Musar, vse to pa objavil kar na FB strani občine. Kot je razbrati iz slik so se gostje tudi pošteno mastili in zanima nas, kdo je plačal zapitek. To vprašanje smo zastavili tudi podžupanu, ki trenutno upravlja delo župana. Odgovore še čakamo.

Če drugega ne, gre za neprimerno gesto, katero si občina nebi smela privoščiti, še posebej pa ne na stroške davkoplačevalcev?

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!