Poglejte si to neverjetno sovražnost prvega taksista v državi! Kje je policija?

slika je simbolna

Dejan Jefim je predsednik sindikata taksistov, ki deluje v okviru Sindikata delavcev prometa in zvez Slovenije. A poleg taksijev očitno obvlada še zmerjanje, žaljenje in grožnje.

Prvi taksist v državi Dejan Jefim je, kot sam pravi, tujerodni Ljubljančan in očitno ni preveč zadovoljen s svojim življenjem v Sloveniji niti ne z ljudmi, ki tu živijo. Verjetno zanj ni potrebno niti pisati, da je “tujerodni”, saj s svojo balkansko kulturo, večkrat jasno pokaže kam sodi. No v času volitev naj bi se tudi taksistova partnerka  Anja Jordan, (neuspešno) podala v politiko na listi propadle Šarčeve LMŠ. Na srečo!

In ne le, da Dejan tudi s svojim obnašanjem pokaže kam sodi. Tudi njegovi zapisu na družbenih omrežjih so polni sovraštva. Zapisi naj bi bili tudi predani policiji v pregon po uradni dolžnosti. Bomo videli, če se bo to končno kam premaknilo.

Nika Kovač in Dejan Jefim

In kot je zapisal eden od uporabnikov tvitterja: “Da ima nek provincialni balkanski šmugler težave z Ubrom, ki ga mimogrede v Slovenijo sploh ni bilo, in ga želi prepovedati, ker bi rad prodajal svoj posel, so danes člani 8. marca v Državnem zboru opisali kot “vrnitev pravne države”. Sveta preproščina.”

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

1 komentar

mona lisa 13. 07. 2022 - 5:11
Žalostno je da moramo take pokvarjene uvožence prenašat v Sloveniji. Kaj dela tožilstvo? Svojega dela že dolgo očitno ne.
Dodaj komentar