Poglejte si to sramoto, ki si jo je privoščila Dominika Švarc Pipan

Sramota tega tedna se zagotovo imenuje Dominika Švarc Pipan. Ministrica za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan se je namreč v torek na Dunaju srečala z avstrijsko pravosodno ministrico dr. Almo Zadić. To samo po sebi ne nebi bilo nič narobe, če naša ministrica nebi naši državi naredila sramote.

Nevljudna slovenska ministrica Dominika Švarc Pipan in avstrijska ministrica dr. Alma Zadić sta spregovorili sta o aktualnih temah ter o vprašanju uporabe slovenskega jezika na sodiščih na avstrijskem Koroškem.

Ministrici sta sicer izmenjali stališča tudi glede boja proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini, pri čemer je dr. Švarc Pipan izpostavila ključne razvojne vidike na kazensko pravnem področju v Republiki Sloveniji ter poglede na zakonodajne predloge Evropske komisije in poudarila pomen prepoznavanja in ustrezne obravnave žrtev kaznivih dejanj s strani vseh akterjev. A zataknilo se je pri zastavi. kot, da v Avstriji slovenske zastave ne poznajo, so na foto terminu obesili kar mavrično zastavo. Kot, da bi se ministrica sramovala slovenske zastave. To je seveda popolnoma nedostojno in nespoštljivo do državnega simbola, zastave, ki pritiče protokolarnemu obisku. 

Kaj takega je očitno možno le pri nas, v kateri drugi državi bi ministrica že letela iz službe!

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi