Poglejte si to vilo levičarskega “nestrpneža” Alema Maksutija? #slike

slika: Družbeno omrežje

Očitno je za  nekatere levičarske ekstremiste, ki širijo vulgarnost in sovraštvo po družbenih omrežjih dobro poskrbljeno. Je med njimi tudi Alem Maksuti in so zaradi tega tudi njegove objave tako sovražno nastrojene proti nasprotnikom?

Najnovejša razkritja o financiranju “političnega analitika” Alema Maksutija, dobivajo nekatere nove razsežnosti. Zagotovo ni Alem tak revček, kot izgleda oziroma se dela?

Uradni hrvaški podatki (ki so se včeraj pojavili na spletu) namreč dokazujejo, da je Maksuti postal lastnik vile na rivieri blizu Opatije (Moščenička Draga) med vlado Mira Cerarja, 3. marca 2016, torej – časovno – točno takrat, ko je “bil na plačilni listi” Cerarjeve stranke SMC. Le kako je Maksuti lahko prišel do take vile? Seveda je taka vila dober vir zaslužka, saj naj bi prav Maksuti, oddajal vilo prek platforme Booking  za več sto evrov dnevno. Piše Požareport.

Vila nudi več spalnic (3), kuhinjo s pomivalnim strojem in s hladilnikom, TV z ravnim zaslonom, predel za sedenje ter več kopalnic (3) z vročo kopeljo. V vili lahko koristite brisače in posteljnino.

Tu pa so fotografije te razvpite vile:

To je razkošje, o katerem navaden smrtnik lahko le sanja. Alemu Maksutiju je to očitno uspelo. Čestitke! Očitno ima tudi vulgarnost tudi svojo ceno?

slika: booking.com

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

4 komentarji

Fobca United 2. 08. 2022 - 4:06
JE pač pošteno zaslužil...s sladoledom, kot vsak Šipac!!!
mona lisa 2. 08. 2022 - 9:45
Z lizanje ja samo ne sladoleda.
Nata 2. 08. 2022 - 5:20
+ + + dobro ste napisali!! Tudi vulgarnost ima svojo ceno!
boter 2. 08. 2022 - 10:58
gnoj dobro prodaja svoje, jugo levičarske nebuloze.
Dodaj komentar