Poglejte tega “Serpentinška” kaj je še pred letom dejal, sedaj pa dela povsem nekaj drugega!

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Leta 2019, je bil Marjan Šarec še lepo v sedlu kot predsednik vlade. Takrat ga niso skrbele menjave, ni ga skrbelo nastavljanje kadrov, je pa v intervjuju za “levičarski” portal Insajder podal zanimivo mnenje: “Ko si bivši si bivši, imel si priložnost takrat, zdaj pa bodi tiho!”

SPRENEVEDANJE S STILU SERPENTINŠKA

Nič ne kaže, da bi bil nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec mož beseda in bi se držal svojih načel, namreč sedaj počne ravno tisto, kar se mu je zdelo pred časom povsem neokusno. “Ko si bivši si bivši, imel si priložnost takrat, zdaj pa bodi tiho,” je Šarec namreč poudarjal 6. aprila lani. No ker se zarečenega kruha, še posebej pri Šarcu, res največ poje, s komentarji, potem ko je vrgel puško v koruzo, seveda ni dolgo zdržal. In kar naenkrat se on spozna prav na vse, ne samo na gledališče. Spozna se na ekonomijo, zdravstvo, gospodarstvo, celo na koronavirus.



Iz intervjuja je zanimiva ta izjava:  “Zlasti imam ob tem rad razne bivše ministre, ki se sedaj delajo pametne. Mene ne boste sedaj slišali o Kamniku izreči ničesar, niti besede. In ko bom šel iz te vlade, tudi ne bom nikoli komentiral svojih naslednikov. Ko si bivši si bivši, imel si priložnost takrat, zdaj pa bodi tiho.”

Da se šarec še kako rad obregne prav ob vsakega in vse ve, vsak dan dokazuje z neumnostmi in lažmi, ki jih kvasi na družbenih omrežjih:

 

Šarec, ko si bivši si bivši, in dobro bi bilo, če bi se tega tudi držal.

MG


Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?