Policist iz Ljubljane je v Maribor prišel preverjat, kje je Kanglerjev osel Bobi

Franc Kangler in osliček Bobi

Saj ni res pa je. Policisti na bi, zaradi anonimne prijave poizvedovali kje se nahaja osel Franca Kanglerja, Bobi. Zakaj policijo zanima, kje se nahaja osel?

Nekdanji mariborski župan je leta 2019 iskal lastnika za svojega oslička Bobija, ki ga je prejel za abrahama leta 2015. A so ljubljanski policisti prejeli anonimno prijavo, iz katere je razvidno, da naj bi Kangler oslička takrat poklonil nekemu policistu. Tako sp prišli preverjat, ali je nekdanji državni sekretar res to storil.

Nekdanji državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve v Janševi vladi, zdaj predsednik mariborskega mestnega odbora SDS Franc Kangler, pravi, da je na podlagi anonimne prijave, policist iz Ljubljane res prišel v Maribor preverjat, kje je njegov osel Bobi in mu tudi sporočil, da je nekdo »slabo pisal anonimko« ter da je njegov osel že štiri leta na kmetiji blizu Ljutomera in nikoli ni bil v hlevu kakšnega policista.

Policija je potrdila, da preverja, ali je policist pri opravljanju uradnih nalog prejel darilo. Uradna oseba namreč ne sme sprejemati daril ali drugih koristi v zvezi z opravljanjem funkcije ali javne službe ali v zvezi s položajem. 

In med tem, ko se kriminalisti ukvarjajo s Kanglerjevim oslom, bi bilo dobro, da bi se ukvarjali tudi z Golobom in njegovimi posli na Gen-i. Enaki vatli vse?

Povezane objave

Mesec Oktober: Jesenska simfonija barv in priložnosti

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

2 komentarja

mona lisa 2. 06. 2023 - 2:17
Osloska vlada.
Petat 6. 06. 2023 - 15:56
Na tej fotki , kateri je Bobi?????
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več