Politična (ne)korektnost! Levi mediji zamolčali, kdo je bil kriv za požar nad Koprom?

požar nad Koprom, vir, Primorska.eu

Požar nad Socerbom, katerega so gasilci že ukrotili je na Primorskem naredil kar precej škode, pa tudi nekaj panike. A tokrat naj bi bil krivec znan?

“Požar je v veliki meri pogašen, ni pa še pogašen dokončno. Zdaj smo pravkar dobili na pomoč ponovno zračne sile in se ves trud usmerja v to, da se požarišče dobro zalije še s pomočjo letal oziroma helikopterjev,” je zjutraj za Radio Slovenija povedal vodja nočne izmene David Hrvatin iz koprske gasilske brigade. Glede na to, kako je kazalo – skrbi je povzročala predvsem burja –, je stanje še dobro, je ocenil. “Žarišči sta še aktivni v manjši meri, vsekakor pa ni videti dima, kot ga je bilo videti še sredi noči,” je pojasnil Hrvatin in izpostavil, da je gašenje zahtevno zaradi nedostopnosti, gasilci pa so se po do ognja prebili po strmem terenu. piše MMC.

So pa na RTV, čeprav so o tem poročali v poročilih ob 13h, v naslednjih poročilih izpustili podatek, kdo je bil krivec za ta požar. V poročilih ob 13h so na @RTV_Slovenija poročali, da naj bi bili za požar pod Socerbom krivi migranti. Kasneje tega ni bilo mogoče slišati nikjer več. Politična korektnost in levičarska cenzura so očitno opravili svoje,” je zapisal Božo Predalič.

Očitno živimo v državi, kjer so ilegalni migranti zaščiteni bolj, kot lastni državljani!

Povezane objave

Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!

1 komentar

mona lisa 12. 08. 2022 - 2:41
Stop migrantom in tej škodljivi vladi.
Dodaj komentar