Ponovno učenje na daljavo učencev ne moti. Moti le levičarje in leve medije?

slika je simbolna

Vlada se je na predlog svetovalne skupine z Covid odločila, za 11-dnevno zaprtje države. Zaprte bodo meje, trgovine in tudi vrtci ter šole.

Šole od 1. do vključno 11. aprila ZAPRTE

Od 1. do vključno 11. aprila bo pouk potekal na daljavo. Vrtci in prvo triletje osnovnih šol bodo kljub temu zagotavljali nujno varstvo (za otroke staršev, zaposlenih v kritični infrastrukturi), v šolah bodo tudi otroci s posebnimi potrebami.

ŠOLE SE TOREJ ZAPIRAJO. Levičarji pa so že na okopih. Spomnimo se, koliko je bilo “jokajočih” staršev skupaj z otroci na protestih v Trbovljah in še posebej v Kopru, kjer so na nelegalnem protestu skupno poskrbeli še za dodatno širjenje okužb. Iz razprav raznih TV “zvezd” v stilu Larsa Podkrajška, levičarskega aktivista, ki je organiziral celo bojkot pouka na daljavo, je razbrati, da tudi s tokratnim zaprtjem države ne bo nič boljše.

Sicer pa se šole pripravljajo, da se bodo 1. aprila vse do 12. aprila zaprle, kar pomeni v  bistvu 6 šolskih dni (zaradi ponedeljkovega praznika). V raznih levih medijih že slišimo obupane klice na pomoč, čeprav za otroke to ne bo nič tragičnega. Otroci so prilagodljivi in veliki večini ustreza šolanje od doma, prav tako to vedo povedati tudi številni učitelji. Tako šolanje na daljavo pride učencem celo prav, saj so v dobršnem delo razbremenjeni poti, zgodnjega vstajanja in jim ostaja čas tudi za kakšne druge dejavnosti.

Kdor pravi, da tako zelo pogreša šolo in pouk v razredu se laže. Tako so nam zagotovili številni učenci, katerih imen seveda ne bomo izdali, iz raznih koncev Slovenije. Ko smo jih spraševali kaj jih moti v šoli jih je večina dejala, da so to maske, katere je zaradi okužb potrebno nositi med poukom, veliko večini, ki živijo daleč od šole moti zgodnje vstajanje. nekateri so nam zagotovili, da se doma lahko bolj sprostijo in da bi se raje šolali po sistemu C, kar pomeni da bili en teden v šoli, in en teden doma.

PM

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?