POP TV novinarstvo? Lastniki zemljišč so za njih uporniki?

Jani Muhič, zajem slike POP TV

Pred nekaj dnevi je novinar POP TV Žiga Bonča, zasliševal Mariborčane, ki na sredin shod odhajajo z organiziranim avtobusnim prevozom, tokrat pa njihov novinar Jani Muhič, ljudi, ki nasprotujejo kanalu C0, pravi kar uporniki. Kam gre to novinarstvo?

Da je POP TV pogrnil na črti objektivnega novinarstva in da deluje le kot agitprop agencija in osebni piar Golobove vlade in njim naklonjenim, dokazuje dejstvo, da so lastnika zemljišča, ki nasprotuje gradnji kanalizacijskega kanala C0 skozi svojo zemljo, označili kar za “upornika”. Na propagandno retoriko voditelja Janija Muhiča so se na Twitterju odzvali številni, ki se strinjajo, da je šlo skozi vse meje novinarstva. 

Lastniki zemljišč so za POP TV “uporniki”, protest medicinskih sester je zanje shod, organizatorje protesta upokojencev zaslišujejo… Je to res novinarstvo, ki si ga želimo?

Kdaj se bo zbralo dovolj “upornikov”, ki bodo taki televiziji za vselej rekli NE?

 

 

 

Povezane objave

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

To so najbolj zanimivi transparenti in najbolj zanimivi govori udeležencev shoda upokojencev

Golob zanika sestanek med Gabrovo in Štefančičem. A slike govorijo drugače!

1 komentar

Pepe Vasjebe 27. 02. 2023 - 15:35
Ja, če bi le lahko, bi na svoji internetni TV odpovedal levi agitPOP in A-kanalizacijo. Pa so sklenili pakt s hudičem (beri globoko državo, ali bolje z murglškratom), da bodo počeli plitično propagando proti JJ, zato pa jih moramo mi hočeš-nočeš plačevat. Skoraj istu k.. kot pri TV-SLO. Vse to je cena ne-lustracije. Latvijci, Estonci, Čehi, Poljaki ... saj vam privoščim ampak sem pa vseeno žalosten, da nismo v družbi z vami.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več