Poslanka Levice bi razporejala kadre na RTV?

Nataša Sukić, zajem zaslona

Pri Levici nič novega. Tudi spoznanje, da so za las prišli v parlament jih ne strezni. Še vedno pišejo neumnosti. In kdo drug pri tem prednjači, če ne Nataša Sukič?

Nataša Sukič bi kadrovala na RTV?

Poslanka skrajne Levice Nataša Sukič je ena tistih, ki bodisi zavestno bodisi nezavedno zagovarjajo dvojna merila, ko gre za odnos do “neodvisnih medijev” (denimo do RTV Slovenija). Če velja tisto prvo, potem gre za navadno pokvarjeno preračunljivost. Če velja to drugo, pa nas je lahko strah, da nekateri izvoljeni predstavniki ljudstva dejansko ne vedo, kaj počnejo in kaj govorijo. Piše portal Nova24TV-

Sukičeva je znana po tem, da ognjevito nasprotuje vmešavanju politikov v delo “neodvisnih medijev”. Zlasti RTVS rada brani pred Janezom Janšo in SDS-om ter drugimi vladnimi strankami. A ko se v delo javne hiše vtika sama, to pač ni vmešavanje? Nazadnje se je javno zgražala nad možnostjo, da bi novinarka Vida Petrovčič prevzela Studio City. Mar RTVS res potrebuje njen blagoslov, preden lahko sprejme kakšno “neodvisno” odločitev?

Čakamo le še njeno začudenje o tem, da bo Luka Mesec postal minister za delo, družino in socialne zadeve, ko bo zapisala, Čak’te malo. Luka mesec bo minister, za delo družino in socialne zadeve? Človek, ki ni nikoli (zares) delal in nima družine, poleg tega pa se občasno drogira?

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!