Povolilno Golobovo darilo? Močno se bosta podražila bencin in dizel

slika je simbolna

Nam bo Golob postregel z “lepim” povolilnim darilom? Poleg splošne draginje nas bo v torek kot strela z jasnega udarila še draginja pogonskih goriv.

[color-box color=”blue”] V torek, nam bo Golobova vlada “obdarila”. 95-oktanski bencin bi se lahko podražil kar za za tri cente na liter in bo po novem stal 1,45 evra, dizel pa se bo po njihovih izračunih podražil za kar deset centov na liter in bo stal 1,77 evra, napovedujejo pri časniku Finance.[/color-box]

Na rast cen pogonskih goriv v zadnjem obdobju vplivajo gospodarska negotovost in negotovost na finančnih trgih, nihanje in predvsem rast cen nafte na mednarodnih trgih, kar je tudi posledica nedavne odločitve OPEC+ o zmanjšanju obsega črpanja nafte, in pa spreminjanja načina določanje novih cen goriv z različnimi dajatvami in regulacijo. 

Povezane objave

Sneg se spušča do nižin, ohladilo se je za kar 20 stopinj. Slike, video

Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

4 komentarji

Metod Kvargl 23. 10. 2022 - 5:47
Samo predstavljamo si lahko, kakšne podražitve še bi si omislila prejšnja vlada. Odločne! Z odlokom, kajpada...
Ostri Franc 24. 10. 2022 - 5:06
Kvargel nimaš pojma kaj govoriš. Obseden si z Janšo,.od njega smo vsi imeli korist.Golobnjak pa nam samo jemlje.Sicer pa si toliko bolan v glavo,da tudi če bi ti vse vzeli bi še vedno jih hvalil.
Metod Kvargl 6. 11. 2022 - 7:33
Pomembno je, da si ti zdrav. Toda ta vrednota je minljiva, zato vzami hitro še eno tableto...
Metod Kvargl 11. 11. 2022 - 14:33
Oprosti, ne razpolagam z besediščem, ki je tebi blizu, zato ne bom odgovarjal ampak bom pridno delal, da družno odplačamo bonbončke, ki jih je (enim!) raztalal Janša.
Dodaj komentar