POZOR! Če lahko, pomagajte gasilcem, ki so zelo izmučeni!

slika: PGD Šempeter opri Gorici

Vsi tisti, ki želijo pomagati gasilcem na Krasu, jim lahko pomoč dostavite na center CZ Šempeter pri Gorici, kulturni ali gasilski dom.

Pripadniki PGD Šempeter pri Gorici so sporočili, da se zavedajo, da želijo številni gasilcem, ki so na terenu na Krasu in se borijo z obsežnim ognjem, pomagati z jedačo in pijačo. Ceste so zaprte, situacija pa resna, zato sporočajo, da je zbirno mesto v zbirnem centru CZ Šempeter pri Gorici. Dostop je možen po poti proti mednarodnemu mejnemu prehodu Vrtojba, nasproti Petrola in Oriks puba, so sporočili.

“Veseli bomo pijače – voda, sladke pijače, isostar in kakšnih energijskih ploščic – nepokvarljivo blago,” so še dodali.

Ker so ceste zaprte in je situacija resna, vam sporočamo, da lahko svoj prispevek pustite v gasilskem domu PGD Šempeter pri Gorici. V kulturnem domu občine Renče-Vogrsko pa se zbirajo predvsem pollitrske plastenke vode, izotonične pijače in energetske prigrizke, ki jih dostavljajo na teren gasilcem. V pripravljenosti sta tudi kuhinja in dom.

 

Povezane objave

Nekdanji sekretar stranke SMC: “Brglez bi zatajil še svojo mamo za kariero”

Jože Možina povedal jasno in odločno zakaj danes NE stavka!

Bojan Požar: “Stavka na RTV je politični performans na naše stroške”

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več