Pozor! Po toplih dnevih se nam obeta izrazita ohladitev!

Pomlad se je začela z lepimi, sončnimi dnevi, a tokrat se nam obeta kar izrazita ohladitev. Zjutraj se bodo temperature spustile tudi pod ledišče.

V noči na petek se bo v zahodnih krajih pooblačilo. Zadnji dan delovnega tedna bo na vzhodu sprva dokaj sončno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Zvečer pa bo v zgornjem Posočju začelo deževati. Jugozahodni veter, ki bo ponekod pihal ponoči, se bo čez dan nekoliko okrepil.

V nedeljo bo sprva deloma jasno z nekaj megle po nižinah. Čez dan se bo od zahoda pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Popoldne bodo ponekod že rahle padavine, ki se bodo zvečer okrepile in zajele vso Slovenijo ter v noči na ponedeljek ponehale.V ponedeljek bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe. Pihal bo severni veter, hladneje bo.

Temperature za Maribor

Pester bo naslednji teden.  V torek bo sprva precej jasno, popoldne bo nastalo nekaj ploh, lahko tudi snežnih. Od srede do petka kaže na suho vreme z najvišjimi dnevnimi temperaturami med 10 in 17 stopinj Celzija. Predvsem v ponedeljek bodo jutranje temperature predvidoma pod lediščem. Lahko pade tudi kakšna snežinka.

Temperature za Maribor

V naslednjem tednu nas torej vsaj zjutraj, čakajo temperature pod lediščem. Toplo se oblecite.

vir: accuweather.com

Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?