Pravosodna ministrica, Dominika Švarc Pipan se je debelo zlagala?

slika: tweeter

Da je laž nesmrtna duša komunizma vemo. Se pa laž očitno dobro prenaša tudi na njihove potomce in ponosne naslednike? Poglejte si to laž.

Dominika Švarc Pipan, nevljudna in večna luzerka volitev, ki je na mara prav nihče. No razen tistih, ki z njo jedo iz istega korita. Je bila pa očitno zelo vesela, da so na njenem ministrstvu naredili proslavo ob dnevu pravosodja. 

Očitno pa se je ob tem razveselila tudi voditelja Saša Krajnca, ki je prireditev tudi vodil. Saj v bistvu ni važno, koliko je Krajnc pospravil v žep. Važno da je njihov? Je pa očitno Švarc-Pipanova poskrbela za debelo laž, pri kateri so ji nasedli tudi levičarski aktivisti, pa še kak levi medij poleg. Dejala je: “Tik preden smo posneli skupinsko sliko z mojo ekipo kabineta, ko sem se mu zahvalila za čudovito vodenje, mi je povedal, da je izvedel, da pa očitno ne bo več vodil Dnevnika na RTV Slovenija. Vsaj ne v novembru, ko ga praktično ni več v urniku.

Kdo se je sedaj zlagal, ona ali voditelj Krajnc? Verjetno kar oba, malo za reklamo, malo pa za propagando pred referendumom o zakonu o RTV. Ja laž je nesmrtna duša komunizma in očitno tudi levičarjev. Je pa njuno laž ovrgel kar sam direktor TV Slovenija in zapisal: “Če Vam je to rekel, se Vam je zlagal. Ampak skoraj ne bi mogel verjeti, da bi naš voditelj lahko lagal. V novembru ima enako turnusov kot ostali voditelji. Zato ni lepo, če torej lažete vi!”

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več