Predsednica države pravi da se upokojence zlorablja za nabiranje volilnih točk

Nataša Pirc Musar in Milan Kučan, slika: Demokracija

Po tem ko je Inštitut 1. oktober, pozval predsednico države naj se odzove na vse večjo stisko upokojencev, sama pravi da se jih izrablja za nabiranje političnih točk.

Pred nami je tretji shod upokojencev Slovenije, kjer se pričakuje največje številu protestnikov do sedaj. Vladajoči molčijo, ne zgane se nihče, Niti predsednik vlade, niti pristojni minister. Se je pa včeraj predsednica države, kateri za prihodnost ni treba skrbeti, saj je sama dovolj bogata, srečala z akterji, ki so po njenem mnenju najbolj kompetentni za pogovor o pokojninah.

Srečanja pri predsednici republike Nataši Pirc Musar so se udeležili minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec, generalni direktor ZPIZ-a Marijan Papež, predsednica Sindikata upokojencev Slovenije Frančiška Ćetković, direktorica inštituta za socialno varstvo Barbara Kobal Tomc in predsednik zveze društev upokojencev Janez Sušnik. A za Inštitut 1. oktober, očitno v predsedniški palači ni bilo prostora.

Se je pa Musarjeva spravila očitno tudi na organizatorje petkovega shoda: “Kot predsednica republike pozivam vse, da se upokojenci ne zlorabljajo za nabiranje volilnih točk, naj se realno pogleda na njihove težave, naj se v javnosti nastopa, prosim, z realnimi argumenti in predlogi. Ne bi želela, da se upokojenci izkoriščajo samo še kot volilno telo,” je pozvala dejala.

Bodo zaradi te izjave upokojenci v petek odšli tudi pred predsedniško palačo?

video: STA / Youtube

Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

2 komentarja

mona lisa 29. 03. 2023 - 3:34
Treba je oditi tudi pred predsedniško palačo. Lahko ta baba s prepolno ritjo laja. Samo njena torbica je več vredna ko ena pokojnina. Koliko pokojnin je njen rolex? Prvi dan crkne z 600 - 700 evri kot znaša večina pokojnin. S polno ritjo tujega denarja je lahko opleta z jezikom. Kljub milijonom je pokvarjeni Musar požrl še 800 evrov. Sramota.
piko8 1. 04. 2023 - 13:50
Debelo rita musarca in murglska PODGANA milan kurćan naj vrneta pokradel denar Slovenk in Slovencev pa bodo pokojnine lahko za 20% višje !!!
Dodaj komentar