Pretresljive podrobnosti glede umora v Murski soboti. Morilec državljan BiH?

26-letni moški doma z območja Murske Sobote, ki je bil v nedeljo pozno popoldan huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju dogodka umrl.

V nedeljo proti večeru se je v Murski Soboti zgodil strašen incident. Kot smo že poročali, je tam pozno popoldne prišlo do pretepa, v katerem je moški na kraju dogodka umrl zaradi poškodb. Policisti so bili o dogodku obveščeni okoli 18.30, takoj po prihodu pa so prizorišče zavarovali in začeli iskati storilca. Malo pred 19. uro so ga tudi izsledili.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo je včeraj pozno popoldan na murskosoboški glavni avtobusni postaji prišlo do incidenta, v katerem naj bi bila udeležena vsaj dva moška. Uredništvo Sobotainfo je o nenavadnem dogajanju na avtobusni postaji obvestil bralec, ki trdi, da je šlo za spopad z noži med dvema moškima, ki pa naj bi stanovala v bližini avtobusne postaje. Po informacijah omenjenega portala sta obračunavala z nožem, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi (osumljenec za umor) pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji. 

slika: Sobota.info

Po prvih podatkih je osumljenec državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Republike Slovenije. Opravljen je bil ogled kraja dejanja, ki sta se ga udeležila preiskovalna sodnica in državna tožilka.

 

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več