Prišla je svoboda in poglejte za koga se bodo priskrbele službice?

slika twitter

V Svobodi je možno vse. Zato pa so nekateri levi veljaki, kot pijavke prisesani na državno korito in čakajo na nove službice?

Tisti iz leve že stojijo v vrsti za nove službice?

Res groteskno. Ponavlja se zgodovina iz leta 1945. Ko je nastopila svoboda, so komunistične pijavke hlastale po novih priložnostih, novih službah, stanovanjih, napredku ipd. Tako tudi danes, nekateri levi veljaki že stojijo v vrsti, kam jih bo globoka država namestila. Tiste politične odpadnike bo Golob najprej “porihtal”. Lepa službica se obeta prvaku v metanju puške v koruzo Marjanu Šarcu, ki so ga ljudje poslali iz parlamenta, on pa bo odšel za obrambnega ministra, baje obožuje lučke na svojem službenem avtomobilu. Baje naj bi se po parlamentu svaljkal še en iz propadle LMŠ Brane Golobovič, še eden tistih, katerim so volivci rekli ne. Le kam so njega vtaknili?

Še bolj groteskno je to, da je službico ministrice dobila tudi Alenka Bratušek, ki si je na volitvah prislužila sramotnih 829 glasov, ali samo 5.23%. Prav njej bo pripadalo ministrstvo za infrastrukturo. Tam bo lahko zaposlila tudi njej zveste pljuvalce po vladi Janeza Janše? Brez službic so namreč ostali Marko Bandelli, “mali in veliki krogec” Maša Kociper, Vojko Starovič, ter dva mariborska poslanca, Andrej Rajh in Branislav Rajić. Le kaj naj bi ti “sposobni” kadri delati na ministrstvu?

V vrsti za novo službico, katero mu bodo uredili  na levi, je tudi Tomaž Vesel, “FIFA luzer”, ki se mu izteka mandat predsednika Računskega sodišča. zanj bo poskrbel kar medijski tajkun Martin Odlazek. odšel bo kar k njemu, menda kot direktor medijske divizije. In tako naj bi, pravijo, Odlazek končno le dobil nekoga, ki ga lahko pošlje na sestanke z drugimi vodilnimi slovenskimi menedžerji, piše Požareport. 

Na službico, po tem, ko se je politično svaljkal dolgo časa na Elektru Maribor, se pripravlja tudi Boris Sovič, baje mu mesto župana MO Maribor ne diši preveč, pa še zmagati mora na volitvah, da lahko postane župan. Lažje je, če mu službico uredijo preko vez in poznanstev? Pri rdečih se to da? Po poročanju portala Požareport naj bi Soviča mikal stolček generalnega direktorja Pošte Slovenije, ker ima Pošta pač sedež v Mariboru. Sedanji direktor Tomaž Kokot, je pač iz stranke SDS in to se pač ne spodobi, razmišljajo ponosni nasledniki?

 

 

 

 

 

Povezane objave

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

Aljuš Petinač: “Robi misli, da je frajer, plešeta pa le še on in Tinca?” (video)

2 komentarja

Ana Bana 19. 05. 2022 - 6:38
Pa to je noroooooooo,kaj se dogaja pod tem golobom in njegovimi pajdaši.
Marko 19. 05. 2022 - 8:12
Mi vsi smo na rdeč podmornici,rdeč podmornici,rdeč podmornici.........
Dodaj komentar