Privoščljivi Večer, ljudem zaradi vse večje inflacije priporoča smeh? #odzivi

slika: facebook

Saj ni res, pa je. Vse bolj levosučni mariborski, nekoč celo ugledni časopis Večer, vse bolj tone v neke socialistične težnje prejšnjega režima in z nenavadnimi naslovi člankov razburja ljudi?

“Zdaj, ko nas je inflacija zagrabila za vrat, ne delajmo panike. To vam svetujemo mi, ki smo živeli Markovićevo inflacijo ob razpadanju Jugoslavije, jo po nekem čudežu preživeli, se ob tem celo smejali in se dobro imeli,” so zapisali v mediju, ki mu očitno ni jasno, da je v Sloveniji več kot deset odstotkov ljudi živi pod pragom revščine, od tega 40.000 mladoletnih otrok in 85.000 upokojencev. Kaj bolj perverzno nesramnega na Večeru nebi mogli napisati. Kako naj te stavke razume nekdo, ki ne ve, kako bo preživel mesec, ali upokojenec, ki mora stradati zato, da lahko poplača položnice? Kako bodo te besede ne Večeru razložili študentom, materam samohranilkam, invalidom in nenazadnje nezaposlenim, ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec?

Mogoče pa bi bilo dobro, da bi vsem tistim, ki vas skrbi inflacija in povečanje cen, obrnete na Večer. Mogoče vam lahko pomagajo.

Povezane objave

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji. #Odzivi

Golobov zakon o RTV odhaja na Ustavno sodišče?

V Mariboru ulično zbiranje odpadnega jedilnega olja

2 komentarja

Pepe Vasjebe 9. 08. 2022 - 16:22
Kot bi na smrt obsojenemu rekel: "Veseli in smej se, kajti preje ko boš umrl, boš pa zato dalj časa mrtev."
boter 10. 08. 2022 - 7:08
Gnoj-gnoj-večer.
Dodaj komentar