Razkritje! Zakaj na RTV ne poročajo o Golobu?

zajem slike

Zadnje soočenje na Planetu se je odvilo brez opozicije, Robert Golob je kot vedno zavrnil vabilo. Po mnenju družbenega analitika Edvarda Kadiča to kaže na to, da je opozicijo strah.

Zakaj RTV nič ne poroča o Robertu Golobu

Predsednik programskega sveta dr. Peter Gregorčič je po zadnjih soočenjih na Planetu razkril še eno zgovorno informacijo. Ko je v javni radiotelevizijski hiši vprašal, zakaj se nič ne poroča o Golobu, sploh pa ne o njegovih aferah, je dobil precej jasen in enostaven odgovor: ker so prijatelji. Gregorčič je bil seveda začuden, kaj naj bi to pomenilo, pa so mu pojasnili, da nekdanja novinarka RTVS kandidira pri Golobu v Gibanju Svoboda in da so v stikih. “Prispevek, ki smo ga včeraj videli na RTV in govori o tem, kako Golob prikriva svojo dohodninsko napoved, je bil pripravljen že za Odmeve v petek, 15. aprila. Vendar sta po mojih informacijah dnevni urednik in voditeljica oddaje to cenzurirala in nista spustila v oddajo,” je še razkril Gregorčič in dodal, da ga tovrstno ravnanje skrbi. Gre namreč za nekakšno zatiranje medijev in predsednik programskega sveta se boji, da če zmaga ta opcija, ki je naklonjena temu, da se medije spravi pod kontrolo, da poročajo zgolj njim v prid, da bo dejansko ukinjena tudi svoboda govora. piše portal Nova24TV.

Povezane objave

IZREDNA NOVICA! Neuradno! Z vrha NIJZ odstopil Milan Krek!

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več