Reporter z še eno bizarno zgodbo izpred 25-ih let, zoper SDS in Slavka Kmetiča?

Slavko Kmetič

“Slavko Kmetič me je spolno napadel v dvigalu, pred 25-imi leti,” je v reviji Reporter zapisala novinarka Katarina Keček.

Zgodba v Reporterju se bere, kot  kriminalka. A kdo danes še verjame nepristranskemu poročanju izrazito levega portala, ki svoje puščice usmerja predvsem v stranko SDS in njihove člane. In prav zanimivo. Novica je prišla na plano šele po 25-ih letih. Kje je bil pa Reporter prej?

No sicer naj bi Slavko Kmetič spolno napadel novinarko Keček kar v dvigalu. Tako je dejala: “Stopiva v dvigalo, na ves glas govorim kaj vse in kako morava povedati. Osredinjena sem na vprašanja, ki jih moram zastaviti, zato nisem pozorna na dogajanje okoli sebe. Nenadoma Kmetič v dvigalu pritisne stop in dobesedno skoči name. Eee, kaj.” No očitno se je Katarini Keček po 25-ih letih vrnil spomin. 

Slovko Kmetič napad na novinarko zavrača in pravi: “Gre za čisto laž in čisti konstrukt. Res je bolno, človek kar ne more verjeti. Obenem gre tudi za napad na SDS in desnico v širšem smislu. Razmišljam o tem, da bi vložil kazensko ovadbo.” Takrat sem bil ves mesec pod stresom, praktično nisem spal, imel sem ogromno tiskovnih konferenc, pogajanj in tako naprej. In ob tem naj bi našel čas, da bi v dvigalu v 20 sekundah napadel (novinarko, op. a.). Lepo vas prosim.”  

Meni, da je Katarina Keček obtožbe objavila, ker jo je zmotilo njegovo delo v Programskem svetu RTV in dodal, da razmišlja o kazenski ovadbi zoper Katarino Keček. 

 

 

 

Povezane objave

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

Golobov zakon o RTV odhaja na Ustavno sodišče?

Minister za zdravje, po Golobovem ukazu grozil zdravnikom zaradi stavke?