Reveži! Bandelli še vedno brez službe! Tudi Tomičeva, Golubovič in ostali.

Golobovo korito se počasi polni in za vse odslužene politične kadre mrtvih strank, se ne najde dela. Tudi Marko Bandelli ne najde novega dela.

Sedemindvajset nekdanjih poslancev je tako julija še vedno dobivalo nadomestilo za brezposelnost. Med nekdanjimi politiki, ki ne morejo dobiti službe, so tudi nekdanji predsednik državnega zbora Igor Zorčič, nekdanja poslanka Violeta Tomič, nekdanji vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubovič in celo poslanec propadle stranke SAB Marko Bandelli, ki ima celo svoje podjetje. A je še vedno brezposelni in živi od državne podpore, ki pripada poslancem, ki ne morejo dobiti službe.

Bandelli je sicer pretekli mesec za Primorske novice dejal, da se pogovarja z aktualno vlado o prevzemu funkcije. Medtem trdi, da ne živi na stroške davkoplačevalcev. “Dvaintrideset let sem podjetnik in pošteno plačujem davke kot vsi drugi,” je za Primorske novice dejal Bandelli, čigar je njegovo nedelo, julija državljane stalo 3.347 evrov.

Preostali brezposelni nekdanji poslanci prihajajo iz vseh nekdanjih parlamentarnih strank. Najdražji za denarnice davkoplačevalcev je nekdanji predsednik državnega zbora Igor Zorčič (nepovezani poslanci), več kot 4.500 evrov so davkoplačevalci junija odšteli za njegovo nedelo. Malo manj kot štiri tisoč evrov so Slovenijo julija stali Robert Polnar (kot poslanec še del DeSUS), Igor Peček (LMŠ), Violeta Tomič (kot poslanka še del Levice), Dušan Šiško (SNS). Dela še niso našli niti Brane Golubović (LMŠ), Jani Moderendorfer (LMŠ) ki NE bo kandidiral za župana Ljubljane. Službe ne dobita niti Jerca Korče (LMŠ) kot Primož Siter (Levica), pa tudi mladi Nik Prebil službo še vedno išče, tudi Franc Trček se “svaljka” na državni denar. Pa tak filozof! Službe tako nima skupaj 27 nekdanjih poslancev. Davkoplačevalce so ti nekdanji poslanci meseca julija stali skoraj sto tisoč evrov. 

Bi kdo mogoče vzel v službo ubogega Marka Bandellija? Iščemo ponudbe!

 

Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

2 komentarja

mona lisa 16. 08. 2022 - 14:09
Tega pokvarjena nagnat.
Roman Naprudnik 16. 08. 2022 - 16:55
A je ta vlada ukinila tudi zavod za zaposlovanje,da ne pridejo do dela?
Dodaj komentar