Šarec se pa joka? “Žalosten sem, ker sem izpadel iz parlamenta!”

LMŠ je stranka, ki je plesala natanko štiri leta. Potem pa se je zgodil polom. Stranki se namreč ni uspelo uvrstiti v parlament.

Največji luzer letošnjih volitev je zagotovo Marjan Šarec in njegov LMŠ. Stranka, ki je na volitvah leta 2018 dosegla zavidljiv rezultat in dobila kar 112.250 glasov, je na letošnjih volitvah dosegla pravi polom. Letos so stranki LMŠ namenili volivci le 43.885 ljudi, kar je za kar 58.365 ljudi manj. Popolni poraz torej. Tudi Prvaku Marjanu Šarcu ni bilo prizanešeno. V domačem Kamniku, kjer je celo županoval, je dosegel sramotni rezultat. Dobil je le 2746 glasov, kar je 4000 glasov manj, kot pred štirimi leti. Premagala ga je celo dokaj neznana Nežka Poljanšek iz SDS za skoraj 1500 glasov. Šarec ni zmagal niti v lastnem naselju Šmarca, kjer je dobil sramotnih 158 glasov, veliko več od njega sta dobila Aleš Lipičnik iz Svobode in Nežka Poljanšek iz SDS.

»Ob takem rezultatu ni človeka, ki ob tem ne bi bil žalosten. Saj sem tudi jaz.« Je pa tudi on dejal, da so pripravljeni na sodelovanje z Golobom. »Smo bili posredno v stikih, drugače pa čakam, da bo poklical, ko bo ocenil, da bo čas za to. Zdaj je on tisti, ki določa igro, in prav je tako,« je jokajoče dejal Šarec. Kot poroča POP TV, pa odstopiti z mesta predsednika stranke, ki nosi njegovo ime ne namerava.

So se pa na družbenih omrežjih že pojavile rešitve za njegovo službo:

Povezane objave

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?

SDS zahteva vrnitev ukinjenih volišč

V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!