Šarec spet klobasa neumnosti! Poglejte kaj je tokrat napisal!

zajem slike. youtube

Na Twitterju se je spet oglasil tudi bivši predsednik vlade Marjan Šarec s klobasanjem novih neumnosti. Tokrat naj bi Janša podpiral Putina?

A brez skrbi. Tisto kar piše Šarec nima nobene pametne osnove. Zapisal je “Dvoličnost našega PV je neizmerna. Pošilja orožje v Ukrajino, a žal ga ne more preko ozemlja Madžarske, ker njegov prijatelj Orban tega ne dovoli. Kdaj bomo slišali, da podpira Putina? Ne bomo, ker mu je podrejen. Lažje je obtoževati doma. Ima pa volilni račun na ruski banki.”

Na njegovo objavo so se razburili številni drugi uporabniki Twitterja. Sporočajo mu, da se Janez Janša ne ozira na Orbana temveč dela po svoje- sam, ker ne potrebuje njegove pomoči. Da Šarčev Twitter ne more biti res, potrdi objava predsednika vlade na Twitterju, ki piše, da sta v pismu s poljskim predsednikom predlagala enak hitri postopek pogajanj in sprejemanj v EU ne samo za UKR ampak tudi za GRU, MOL in države Z. Balkana. Sicer pa Šarec za svoje neumnosti, ki jih kvasi po twitterju tako in tako nima nobene osnove, še manj pa dejstev. Piše portal Drama.

In ko smo že pri Marjanu Šarcu. Kakšna je razlika med komikom Šarcem in komikom Zelenskym? Šarec je metal puško v koruzo, Zelensky se je pa z njo boril!

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”