Se bo našla službica tudi za nezaposlenega Erjavca? Fajonova že v akciji?

slika: fotomontaža, insajder

Trenutno nezaposleni Karl Erjavec, grobar lastne stranke DeSUS, se pri Tanji Fajon grebe za novo službico. Želi postati kar veleposlanik.

Službice vseh tistih, ki so blatili Janeza Janšo še vedno čakajo in so na voljo. Tako je pred golobovim koritom tudi propadli politik, tokrat brez svoje propadle stranke DeSUS, Karl Erjavec. prihodnji teden bo namreč Fajonino ministrstvo za zunanje zadeve objavilo večji razpis za vodje diplomatskih in konzularnih predstavništev, ki se bodo sprostila leta 2023. Prihodnje leto bodo tako prosta tudi tri mesta za tako imenovane nepoklicne oziroma politične veleposlanike in Karl Erjavec že čaka na svoj kos pogače. Poroča Delo.

Erjavec, je, kot po navadi skop z informacijami. “Kar se tiče veleposlaniškega mesta v Franciji, lahko samo povem, da ni nobenega dogovora in da z zunanjo ministrico Tanjo Fajon ni nič dogovorjeno,” je zadevo komentiral Karl Erjavec. Res ne?

 

 

Povezane objave

Andrej Hoivik, Stojmanovi-Duh prijavil sovražni govor na spletu. Zgodilo se ni nič.

Nekdanja uslužbenka DVK, nad direktorja Dušana Vučka

REPORTAŽA! Na srečanju štirih občinskih odborov stranke SDS v Hočah, veliko domoljubja in dobra zabava

1 komentar

mona lisa 12. 08. 2022 - 2:43
Pokvarjeni smrdljivi odpadki.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več