Še en iz LMŠ brca v temo. Poglejte kaj je izjavil Robert Pavšič

Robert Pavšič slika: zajem slike 24ur

Robert Pavšič je eden tistih poslancev LMŠ, ki se dela izredno pametnega. A večkrat pomeša pojme in dejstva.

Robert Pavšič spet brca v temo

Tokrat je Robert Pavšič  spet streljal kozle v državnem zboru. Tako je med sejo preiskovalne komisije o ugotavljanju morebitne politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij za finančno neustrezne ukrepe in sum neuopravičnega omejevanja pravic pri izvajanju ukrepov, povezanih z epidemijo nalezljive bolezni COVID-19, povedal, da je bil proizvajalec hitrih testov, kitajsko podjetje  Shenzhen Ultra-Diagnostics Biotec. Co., Ltd uvrščen pri Svetovni zdravstveni organizaciji na črno listo. Piše portal Prava.

A je Robert Pavšič v svojih izjavah med seboj pomešal in pavšalno zamenjeval vsaj tri različne pravne subjekte in produkte. Pri tem pa je navajal neresnične in zavajajoče izjave. S tem pa tudi povzročil neposredno krnitev poslovnega ugleda in dobrega imena pravne osebe.

 Tako med drugim Pavšič ne ve, da t.i. črna lista pri organizaciji WHO ne obstaja. V EU ureja ustreznost testov EU Common List. Samo da se piše, kajne Pavšič? Mar bi ostal pri reviji Nova in ugotavljal katera ženska si je povečala “joške”?

P.M.

Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?