Se je Golobu prikazala Marija? Sprejel je Pavla Ruparja.

Društvo 1.. oktober v Državnem zboru, slika Pavel Rupar

Po tem, ko se je Pavle Rupar z delegacijo 1. oktober mudil v prostorih Državnega zbora, zaradi začetka zbiranja podpisov za zakon o dvigu pokojnin je naletel na predsednika vlade. Slučaj ali naključje?

Po tem, ko je včeraj Pavle Rupar zapuščal prostore Državnega zbora je ekskluzivno za naš portal dejal, da je na hodnikih srečal predsednika vlade Roberta Goloba, kateri mu je po izmenjavi nekaj besed obljubil, da ga bo povabil v prostore vlade na pogovore. Nekaj minut  za tem, ko je Rupar že odhajal, so ga iz vlade že poklicali in z Robertom Golobom sta se dobila na kratkem pogovoru in odločila, da se bosta meseca maja usedla za isto mizo in se pogovorila o zahtevah inštituta 1. oktober glede pokojnin. 

Tako je Rupar zapisal za svojem facebook profilu (nelektorirano):

Ekipa v Državnem zboru.. V PONEDELJEK SE ZAČENJA ZBIRANJE PODPISOV NA UPRAVNIH ENOTAH k zakonu O DVIGU POKOJNIN! Podrobna navodila objavimo v nedeljo! DRAGE SLOVENKE IN SLOVENCI, upokojenke in upokojenci VELIK KORAK JE TO ZA NAS VSE! Nagovorit mlajše naj vas peljejo in tudi sami z vami vret prispevajo podpis, prosimo prostovoljce naj postavijo stojnice pred UE in omagajo ispolnito obrazce, ki jih boste dobili na UE, in jih bomo objavili tudi na naši internet strani, FB profilih.. OD PONEDELJKA GRE ZA NAS.  Obveščam pa vas tudi, da nas je na neuradni sestanek povabil tudi predsednik vlade Robert Golob in obljubil, da bomo postali uradni sogovorniki pri posvetih v zvezi s pokojninami, kar je naš največji uspeh do sedaj!

Tokrat se je srečanje med Golobom in Ruparjem končalo s povabilom na majsko srečanje. Je res moralo trikrat zapored na Trg republike priti na tisoče upokojencev, da se je na vladi kdo zganil?

Povezane objave

V Levici svoje zaposlujejo kar vse povprek, tudi brez ustreznih izobrazb? Samo, da so “naši”

Iz Svobode pobegnil še en kandidat za Evropskega poslanca! Prihaja znanec iz afere maketa?

Brezposelna Dominika Švarc Pipan, od države dobiva še vedno skoraj 5000 evrov

4 komentarji

Darinka 20. 04. 2023 - 0:58
Ni se mu prikazala Marija. Zgodilo se je ljudstvo.
Vipavec 20. 04. 2023 - 1:24
Tako se bo zgodilo kod s predstavniki kmetov.
mona lisa 20. 04. 2023 - 4:45
Golob bo spet poljubljal z figo v žepu kot vedno.
Pepe Vasjebe 20. 04. 2023 - 7:40
Pavle moj nasvet, sicer vem da si pameten, navajen vseh spletk in pasti pa vendar: Ko boš šel na pogovore k Golobu daj na rit sledečo sendvič ploščo dimenzij cca 250x250mm: zunanja plata 1-2 mm utrjeno manganovo jeklo sredica 2-4 mm šperplata iz najmanj 5 plasti bukovega ali hrastovega furnirja z smerjo letnic položenih pravokotno med seboj. Pa kljub temu dodatno še tri stvari ne pozabi; previdnost, previdnost in previdnost! Te pozdravlja tvoj podpornik in simpatizer!
Dodaj komentar