Se je Nataša Pirc Musar, glede zdravnika Erika Breclja ponovno zlagala?

Erik Brecelj in Nataša Pirc Musar

Kirurg Erik Brecelj je predsedniško kandidatko Natašo Pirc Musar pred dobrim tednom obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu. O tem smo pisali tudi na našem portalu TUKAJ!

Seveda je kandidatka za predsednico Slovenije Pirc Musarjeva obtožbe zanikala in  dejala, da se v medijih iz skupine, ki so jo že do sedaj redno napadali z neresnicami in namigovanji, pripravljajo novi napadi: “Očitno je prvo orodje meni neznanih oseb, ki želijo na vsak način preprečiti mojo kandidaturo za predsednico. Žaljivo se je Pirc-Musarjeva takrat obregnila ob zdravnika Erika Breclja, da zadeva ni povezana s kandidaturo Nataše Pirc Musar, pač pa z delom odvetniške pisarne Pirc Musar in Lemut Strle. Pirc-Musarjeva je takrat zapisala: “Brecelj zeloooo pretirava. Od mene je dobil dva dopisa. Obakrat zaradi tega, ker je objavljal neresnične informacije. Žal tudi bilanc ne zna brati.”

Nataša Pirc Musar je tudi v intervjuju za Žurnal24, napadla Breclja in dejala: “Žalosti me, da gospod Brecelj ne razume poslanstva odvetnikov. Me pa čudi, da je dve leti in pol stara zadeva zdaj prišla na plan. Pozvala sem ga k temu, da to ‘grozilno’ pismo objavi, toda kot sem uspela zaslediti, zdaj trdi, da ga je izgubil. Upam, da bo gospod Brecelj vsaj poskušal razumeti odvetniški poklic. Mislim, da je ta zgodba zaključena,” je dejala v intervjuju za zurnal24.si.

Po tem se je ponovno oglasil Erik Bracelj in ponovno Natašo Pirc Musar dobil na laži: “Izjava kandidatke za predsednico Nataše Pirc Musar, da sem izgubil ‘grozilno’ pismo ne drži. Seveda ga nisem izgubil, Pa tudi, če bi ga, dokumentacije na to temo je veliko, saj so se z njenimi dopisi in zahtevami za ukrepanje proti meni morali ukvarjati tudi na Ministrstvu za zdravje, na Onkološkem inštitutu in na Svetu zavoda Onkološkega inštituta. Zelo težko bi se zato izgubila vsa dokumentacija,” je zapisal Brecelj.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

2 komentarja

Fobca United 2. 10. 2022 - 2:46
Toliko laže, kot je debela - jo je ena sama debela laž!!!
Rezka Grčman 2. 10. 2022 - 19:31
..tole je enostavno grozljivo, da pričakuje od kogarkoli, da bo pozabljeno ali pa da naj vzam to kot njen del poklicnega dela. Takšni ljudje se ne preklopijo nikoli v nevtralen položaj, ampak so očitno ves čas na preži, saj je nonstop vlagala tudi na US ustavne presoje zaradi ukrepov vlade, čeprav je bilo splšno znano, da je covid resno obolenje in da ni cepiv, oz. da bi bili izpadi na delovnih mestih prevelik zalogaj tako za DO, kot za državo, prav tako veliko preveliko breme za zdravstvo. Ne davno je poslala JJ izvršbo zaradi izida tožbe ki jo je menda tudi sam vložila glede Judovske vile, čeprav se tega Janša ni sam izmislil, ampak je to izjavil po tem, ko je bilo že vse drugje po medijih to dokumentirano. ...Itd. itd,,,,
Dodaj komentar