Še kdo pleše? Vlada ne bo podaljšala regulacije cen pogonskih goriv?

Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Delovna skupina, ki naj bi pripomogla k lajšanju draginje sestavlja pet ministrstev,  gospodarsko, finančno, kmetijsko, za delo in infrastrukturno,  je včeraj pretresla prvi paket ukrepov, ki se nanaša na pogonska goriva/ naftne derivate. 

Kot neuradno piše 24u.com, naj bi se vlada nagibala k temu, da regulacije cen pogonskih goriv, ki sicer velja do 10. avgusta ne bo podaljšala.

Po poročanju 24UR so se ministri po srečanju zavili v molk. Premier Golob pa bo prvi sveženj ukrepov za pogonska goriva predstavil danes po seji vlade. 24UR navaja, da  gre za več manjših ukrepov, ki ne bodo stopili v veljavo z danes na jutri. Delovna skupina naj bi se sestajala enkrat tedensko.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

2 komentarja

mona lisa 15. 06. 2022 - 2:10
Holob z izbranci ki jim podarja odlične dobro plačane službe četudi si jih izmisli zanje ne potrebuje nižjih cen.Uničevalci Slovenije.
Aljosa Fux 15. 06. 2022 - 2:15
Se kar strinjam, regulacija cen na dolgi rok ni smiselna. Alora, Slovenci imamo dve opciji, lobirat v Bruslju za izjemo pri uvozu energentov iz RU ali lacni in prezebli vzklikat slava Ukrajini.
Dodaj komentar