Sin Nataše Pirc Musar naj bi pri prijatelju skrival motor?

Maks Musar, slika facebook

Bodoča predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar se že skozi celotno kampanjo otepa različnih afer. Za katere ali nič ne ve, ali pa ni kriva. Značilno za levičarje. Sedaj se nova afera tiče tudi sina Maksa.

Sin bodoče predsednice Nataše Pirc Musar – Maks, naj bi kupil motor in ga skril pri prijatelju, ker se je bal, kaj bo na to rekla mama, piše portal Žurnal24. S katerim denarjem je sin kupil motor, zakaj ga je skrival pri prijatelju in ali bi to razkritje škodilo kampanji ne vemo. A kot po navadi je bodoča predsednica, za Žurnal24.si dejala, da te govorice ne držijo. 

Profimedia/Instagram/Nataša Pirc MUsar/fotomontaža

Upajmo le, da za te govorice ne bo spet kriv Janša.

Povezane objave

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

To je pesem, ki nas bo zastopala na Evroviziji! Vaše mnenje?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

mona lisa 27. 11. 2022 - 15:49
Janša je kriv ker je smrkavec s polno ritjo skrival motor. In Janša je kriv da ni snega. Očitno je Janša dežurni krivec za vse.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več