Škandal brez primere. MNZ v boj za glasove Nataši Pirc Musar?

Plakat Nataše Pirc Musar

Saj ni res pa je. Očitno so kandidatki za predsednico Slovenije Nataši Pirc Musar  dovoljena vsa sredstva, v boju za podpise podpore, katerih kandidatka očitno še vedno nima dovolj?

Kandidatka za predsednico Slovenije je na Ministrstvo za notranje zadeve naslovila prošnjo, naj da sporočijo  bolnišnicam, domovom za ostarele, zavodom za invalidne osebe in podobnim zavodom, v katerem osebe prestajajo zaporne kazni, naslov, za prejemanje obrazcev podpore. 

Očitno je takoj, po tem dopisu v akcijo z agitacijo šla tudi ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar in je na vse upravne enote v Sloveniji. Ministrstva za zunanje zadeve. konzularni sektor, ministrstvo za delo, pravosodje, zdravje in ministrtvoza šport posredovala dopis, da se zavodom, bolnišnicam, domovom in drugim ustanovam posreduje naslov, kjer kandidatka Nataša Pirc Musar sprejema obrazce podpore za svojo kandidaturo.

To, kar se poslužuje Nataša Pirc Musar zadnje čase je dobesedno škandal. Že ob prvih dneh zbiranja podpisov v Mariboru, si je privoščila, da so prostovoljci oz. njeni zastopniki, pred UE Maribor nadlegovali ljudi, da oddajo podpise za Natašo. Očitno pa si kandidatka lahko privošči tudi reklamo med vlado Robertsa Goloba. Res nenavadno.

Kje so pa ostali kandidati???

Bomo doživeli, da nam policisti poklanjajo še letake z reklamo Nataše Pirc Musar?

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

1 komentar

mona lisa 1. 09. 2022 - 9:47
Pa ta baba je še bolj pokvarjena kot sem mislila. Komunist se gredo mesarsko klanje samo na drug način kot njihovi predniki. Podlo in zavrženo.
Dodaj komentar