Sodnica Urška Klakočar Zupančič, je bila kaznovana zaradi žalitve predsednika vlade?

sodniško kladivo

Končno se premika. Čeprav prepočasi, ampak se. Tudl levičarski osebki, bodo morali končno razumeti, da razna žaljenja, grožnje in neprimerni zapisi o predsedniku vlade ne sodijo na svetovni splet.

Kaznovana sodnica Urška Klakočar Zupančič?

Vsekakor mora biti sodnik tisti, ki je naodvisen in politično nevtralen. Drugače se res lahko vprašamo, ali je sposoben korektno opravljati posel. Tako je 2. decembra završalo na družbenih omrežjih, po tem, ko je sodnica objavila žaljiv zapis na družbenem omrežju facebook.

Kot navaja Dnevnik, je Klakočar Zupančičeva na Facebooku med drugim zapisala: “Upam, da bo doba janšizma nekoč samo še bridek spomin, do takrat pa pazite nase.” V zapisih je Janšo označila za “velikega diktatorja” in dodala, da je virus pri nas dal polet “zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo”

Kot je po informacijah Dnevnika sodnica pojasnila sodnemu svetu, je bil zapis zasebne narave, a je njena Facebook “prijateljica” zlorabila njeno zaupanje. Zapisi so posledično prišli do državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade Vinka Gorenaka, ki je nanje opozoril širšo javnost ter zahteval odziv sodnega sveta in predsednika vrhovnega sodišča. Na zavržno pisanje sodnice je opozoril tudi poslanec SDS, mag. Dejan Kaloh, na eni izmed sej Odbora za pravosodje.

Predsednica ljubljanskega okrajnega sodišča pa je končno vložila pobudo za začetek disciplinskega postopka in z novim letnim razporedom sodnici odvzela vodenje oddelka za etažno lastnino.

PM

Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

2 komentarja

Rogerg 11. 01. 2021 - 12:57
To je bila sodnica...???? Morda sodnica v Sloveniji, koder so sodniki lahko taki politični navijači, ali pa celo zagovorniki mafije....
MOPSEN 11. 01. 2021 - 13:24
Kuzla primitivna... takoj ji je treba knjigo v roke dat,pa naj odleti v Pjong Yang.
Dodaj komentar