Šokantni posnetek, ko so Rusi zadeli stanovanjski blok v Kijevu!

slika twitter

Iz Kijeva prihajajo šokantni posnetki obstreljevanja Ruske vojske na glavno mesto. čeprav so Rusi dejali, da njihove tarče niso stanovanjski objekti, so jih ti posnetki postavili na laž.

Rusi zadeli tudi več stanovanjskih blokov v Kijevu

Na spletu, so se pojavili posnetki poškodovanih stanovanj. Ruska vojska naj bi (če gre verjeti njihovim virom)  v Ukrajini uničila več kot 820 objektov vojaške infrastrukture, vključno s 14 letališči, 48 radarskimi postajami ter 24 protiletalskimi raketnimi sistemi S-300 in Osa. Sestrelili naj bi tudi sedem bojnih letal, sedem helikopterjev in devet brezpilotnih letal ter uničili 87 tankov in drugih oklepnih vozil, ruska mornarica pa naj bi uničila osem vojaških čolnov. A to lahko razumemo tudi, kot bahanje njihove vojske. Pišejo viri svetovnih agencij

Na drugi strani pa Ukrajinska vojska trdi,  da je bilo do zdaj v Ukrajini ubitih 3500 ruskih vojakov. Skoraj 200 naj bi bilo ujetih. Dodajajo, da je Rusija doslej izgubila tudi 14 letal, osem helikopterjev in 102 tanka. Rusija doslej ni priznala nobenih žrtev.

Sicer pa Ruse, kateri trdijo, da so njihove tarče le vojaški objekti in infrastruktura, postavljajo na laž posnetki iz Kijeva, kjer njihove rakete bombardirajo tudi stanovanjska naselja.

Povezane objave

Trenutek, ko je tovorna ladja porušila most v mestu Baltimore v ZDA (video)

IZREDNA NOVICA! Teroristični napad v Moskvi. Najmanj 40 mrtvih

Poglejte kaj je doletelo žensko, ki ni glasovala za Putina!