Sramota na vrhu Triglava. Fajonova z zastavo LGTB.

Slovenski ovčak, ponos države Slovenije, je doživel največje ponižanje slovenske leve politike. Namesto slovenske zastave, je Tanja Fajon skupaj z rdečima kompanjonoma iz Evropskega parlamenta, delala sramoto na vrhu Triglava kar zastavo LGTB.

TANJA FAJON Z LGBT ZASTAVO SRAMOTILA VRH TRIGLAVA

Večje sramote naš Triglav še ni doživel. Nemški poslanec SPD Michael Roth, Tanja Fajon in avstrijski evropski poslanec Andreas Schiter, levičarska struja evropskega parlamenta torej, so si privoščili zares škandalozno potezo, vredno vsakega obsojanja. Pred Aljaževim stolpom, ki je nekakšen zaščitnik vseh planincev in slovenstva so razstavili mavrično zastavo LGTB. Večje sramote, slovenske gore še niso doživele. Če Tanja Fajon že ne mara slovenske zastave, bi levi evropski veljaki izobesili vsaj evropsko zastavo.

Spomnimo. Tekma Tanje Fajon z Janezom Janšo v hribih, ki je zaradi izkušenosti in tehničnega znanja slednega ne more dobiti, je obsojena na poceni politično obračunavanja v kraljestvu Julijcev, kamor to nikakor ne sodi. Gre pa očitno Janša zaradi svojih plezalnih podvigov in navdušenja, ki ga je ob tem požel tako doma, kot v tujini, opoziciji pošteno v nos. Spomnimo. Lani jeseni je Janša v severni triglavski steni plezal tudi z avstrijskim kanclerjem Sebastianom Kurzem. Takrat Janša ni provociral z nobenimi političnimi zastavami kot si je to privoščila Fajonova. Piše Nova24TV-

 

Sedaj tudi volivci vedo, kaj bodo dobili s t.i. kul opozicijo, če ji uspe priti na oblast!  

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”