Sramota z leve! Poglejte kakšno žalitev si je dovolil Matej T. Vatovec za člane SDS! #video

Tašnar Vatovec, slika: Regional obala

Med vodjo poslanske skupine SDS Jelo Godec in predsednico Državnega zbora Urško Klakočar Zupančič se na kolegiju vodij poslanskih skupin, ponovno zaiskrilo. Svoje je s svojo nesramnostjo dodaj še Matej T. Vatovec, vodja poslanske skupine Levica.

Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec je predsednico Državnega zbora,  Urško Klakočar Zupančič pozvala, da preneha s kršenjem 248. člena Poslovnika državnega zbora in 20. člena Zakona o poslancih ter poslanska vprašanja nemudoma posreduje naslovnikom.

Z žaljivimi izpadi pa je pričel vodja poslanske skupine Levica Matej T. Vatovec, ki naj bi bil, po novem celo kandidat za predsednika države. Dajal je, če so kolegi iz SDS-a dejansko opravili test na prepovedane droge in če vsi testi res negativni, je to vodji poslanske skupine Levica to še toliko bolj zaskrbljujoče, glede na to, kakšno je obnašanje z vidika zakonodajnih predlogov, ki prihajajo s strani stranke SDS, Na to se je odzvala Jelka Godec, ki je dejala da je tako žaljenje poslancev res nedopustno.

Se tako obnašanje zdi normalno tudi predsednici državnega zbora Urški Klakočar Zupančič? Glede na njene reakcije bi lahko dejali, da jo taka retorika celo zabava. Očitno še vedno pleše in živi v svojem svetu?

Povezane objave

Primite se za denarnice. Za toliko se bodo podražili vrtci?

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!