Stojnica kjer se zbirajo podpisi za referendum, v Mariboru ne sameva!

Pri stojnici stranke SDS na Trgu svobode je vsak dan živahno. Tam se namreč zbirajo podpisi za tri referendume. Ste vi že oddaji svoj podpis?

Na stojnici stranke SDS še vedno lahko oddate podpise za tri referendume: PROTI BOHOTENJU BIROKRACIJE – za referendum o zakonu, ki nepremišljeno povečuje število ministrstev iz 17 na 20 in zagotavlja neizvoljenim politikom funkcije, PROTI POLITIZACIJI RTV – za referendum o zakonu, ki RTV podreja vladajoči politiki in PROTI UKINITVI DOLGOTRAJNE OSKRBE – za referendum o zakonu, ki ukinja izvajanje dolgotrajne oskrbe.

Svoj podpis lahko Mariborčani in okoličani oddate  vsak delovni dan, v času uradnih ur upravne enote na stojnici, ki stoji TRGU SVOBODE (pri -Kodjaku).

Podpis lahko oddate tudi preko e-Uprave (Za podpis podpore preko e-Uprave kliknite le na spodnje povezave, ki vas bodo pripeljale neposredno na stran za podpis referendumske pobude. Pogoj za podpis preko e-Uprave je digitalno potrdilo (SIGEN-CA, POŠTA CA, AC NLB in Halcom CA).  Prebivališče v tujini / volivci v bolnišnicah, DSO-jih in zavodih za invalidne osebe / bolni ter invalidi, Volivke in volivci s stalnim ali začasnim prebivališčem v tujini brez digitalnega potrdila lahko svoj podpis oddate pri diplomatskih predstavništvih in konzulatih Republike Slovenije. Volivke in volivci v bolnišnicah, domovih za starejše občane ali zavodih za invalidne osebe brez digitalnega potrdila lahko referendumsko pobudo podpišete pri posebej za to pooblaščeni osebi organa oz. zavoda.

Povezane objave

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!

To so pogumni mariborski policisti in vsa njihova hrabra dejanja