Tak nesmisel je Luka Mesec poslal upokojencem. Pa razumi kdor more?

Luka Mesec, zajem slike POP TV

Minister za delo, družine in socialne zadeve, Luka Mesec je pred kratkim zmagoslavno najavil, da bodo tisti, ki ne delajo nič, dobili energetski dodatek.

Res zanimiva teza ministra, kateri očitno vzpodbuja tiste, ki nič ne delajo, da to še naprej počnejo. Tako bodo energetski dodatek prejele le osebe, ki dobivajo socialno pomoč. Kaj pa delavci na robu preživetja, matere samohranilke, študenti, upokojenci? No slednjim je veleum ministrstva za delo, Luka Mesec le namenil nekaj besed.

Tako je zapisal: Ta teden smo 113.000 upokojencem, katerih pokojnina ne presega meje za upravičenost do varstvenega dodatka, poslali obvestilo, da so upravičeni do energetskega dodatka in naj se obrneio na CSD, da ugotovijo, če jim pripada varstveni dodatek.”

Stavek poln nesmislov, kjer očitno niti sam ne razume, kaj je s tem hotel povedati. In po vsej verjetnosti tudi upokojenci ne.

Mogoče pa je Luka Mesec zgrešil poklic. Morda bi moral biti minister nesmislov?

 

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

3 komentarji

Franc Dajčbauer 13. 10. 2022 - 13:06
Ma nemoj,to je minister,pa ko ga vidiš ti mine volja do življenja.
Pepe Vasjebe 13. 10. 2022 - 16:09
Luka Mesec, do sedaj sem mislil di si samo p**da po karakterju, ne sicer toliko inteligenten kot Golob a vendarle vsaj recimo temu približno srednješolsko izobražen. Od danes pa vem, da si še zmeraj *iz** po karakterju in tudi inteligenten kot tvoj kolega Glupi kurac! glihavkupštriha press
Matjaz Mraz 17. 10. 2022 - 2:58
Izjava Lukeca, kot da izvira iz stripov Alana Forda😂
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več